Skicka företagspaket DHL – Jämför priser och hitta de billigaste.

Här är några tips du kan använda för att se till att ditt paket levereras rätt och har bästa möjliga leveranstid.

Skicka som företagspaket DHL – Låga och billiga priser

1 – Använd rätt storlek för att packa dina produkter. För stor och lådan kan faktiskt gå över artikelns faktiska storlek. För liten och det passar inte i lådan. Jag har hört historier om människor som har kalkon och förklarat att deras låda var för bred, medan lådan faktiskt inte var det. Gör vad som fungerar för dig och ditt paket, men se till att använda rätt storlek för paketet. Det kan också hjälpa till att räkna ut rätt paketvikt. Rulla förpackningen och gör en figur 8 när du packar din produkt. Ju närmare lådan passar cylindern, desto snabbare går den.

2 – Ge tillräckligt med tid för paketet att komma fram till mottagaren. När jag får ett paket den första dagen för ankomst, är det nästan alltid för sent för vad jag behöver göra. Ge alltid tid att komma fram till mottagaren. Vi får paket i två eller tre dagars satser. Resultatet är att varje stor lansering eller någon funktion där människor kommer att bli besvikna kommer att bli helt försenade. Var inte en av dessa människor. Tillåt åtminstone en dag för paketet att komma fram till mottagaren.

Skicka företagspaket billigt här 

 

 

 

Skicka DHL företagspaket – Jämför priser och hitta de billigaste.

3 – Använd rätt typ av försäkring. Du är ny på att skicka något via FedEx och bara börja lära dig. Du bör inse att du inte är den enda som har brutit eller skadat ett paket, och många människor som försöker skicka stora rör eller kylskåp konfigurationer har varit mer än en gång bryr sig om den försäkring som de vill tillhandahålla för sina sändning. Allt om utskrifts kapaciteten och förmågan att bara vara försiktig och säga att du tar den till en brevlåda betyder ingenting för mig när det är en olycka och paketet skadas. Se till att du har minst 200 dollar i försäkring i ditt paket.

IRS, FTC eller posttjänsten är de bra valen. 4 – Välj en hållbar storlek endast för produkten. Kartongen och andra lådor som du ska skicka passar inte alla. Om du skickar ut något litet bör du definitivt köpa minst en liten låda som passar den produkt du skickar. Även en liten låda blir bättre än att kasta den i en större låda.

Skicka tunga, stora och långa DHL företagspaket

5 – Kontakta posttjänsten om du behöver ditt paket för att anlända inom tre till fem dagar. Mer än 40 timmar efter att du skickat e-post kommer ditt paket sannolikt att gå vilse. Om du skickar något större och du tror att posttjänsten inte kommer att kunna nå den till destinationen inom den önskade tidsramen måste du kontakta dem. De har tillräckligt med personal för att komma igenom en stor mängd mail varje dag, och de är öppna för konversationen för att ta reda på det bästa sättet för ditt paket att komma fram till sin destination säkert och snabbt.